Om de leider van de medische voor consumptie geschikte industrie te zijn

Thuis

Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd certificaten
China Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd certificaten
Hartelijk dank voor uw hulp dit jaar en grote producten. Welk chirurgische pakken of patiënt ook kleedt, elke dag gebruiken wij. Volgend jaar zullen wij een nieuwe orde voor container maken.

—— Winston Mcewan

Dank voor uw Beschermend Overtrek, Gezichtsschild, Isolatietoga, helpt ons een om tegen covid-19 te vechten. Beste van gezondheid!

—— Klimop

De zeer professionele leverancier, kan een verscheidenheid van chirurgische producten verstrekken, is de gemeenschappelijke specificatie genoeg, en drukte mijn embleem wonderfully op de verpakking.

—— Eric Boateng

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 3 jaar, zowel de chirurgische pakken als de dienst die zij is aboved gedacht hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Giorgi Mezvrishvili

Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd

Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd
1 2 3 4
YOSHIELD medisch De Medische Tentoonstelling van Dusseldorf Kantonmarkt
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 160~200
Jaarlijkse omzet : 4000000-7000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%

Is MEDISCH de PRODUCTENco. van HENAN YOSHIELD, Ltd een bedrijf die zich in R&D, producerende en verkopende beschikbare medische producten en beschermende producten specialiseren., gevestigd in 2014. Onze fabriek wordt gevestigd in Changyuan-Provincie, Henan-Provincie, die „Huis van Sanitaire Materialen“ wordt genoemd. Nu zijn wij één van de belangrijke fabrikant van het aanpassings chirurgische pak in China geworden.

 

Met het nieuwste productiemateriaal in de wereld. Het heeft zijn eigen EO sterilisatiecentrum en heeft strikte controle over productie en sterilisatie. Onze grondstoffenleveranciers hebben het overzicht van Medline en Hoofd overgegaan, en de insnijdingsfilm is van 3M-producten. Produceert en levert hoofdzakelijk beschikbare niet-geweven producten, zoals chirurgisch draperen pak, chirurgische toga's, schrobben kostuums, verwarmende deken, materiaaldekking en nierschotel.

 

Omdat wij een geïntegreerd bedrijf met zowel de industrie als handel zijn, hebben wij meer voordelen in handel. Wij worden goedgekeurd door de Economische Staat en de Handelscommissie, Algemeen Beleid van de de handelsinvoer van de Douanegoedkeuring en de uitvoerrechten. Wij hebben een sterk economisch stichting en een netwerk van verhoudingen, het uitvoerige technische bemannen, en bouwen zorgvuldig de huis-aan-huisdienst. Wij kunnen het beste voor uw die de invoer en de uitvoerverzending, luchtroutes en douanerechten verstrekken namens de verzekering en andere diensten wordt betaald.

 

 

Voordeel:

 

1. Productienorm

 

Eerst en vooral, worden alle producten van het bedrijf geïnspecteerd en volgens EN13795-norm, met een 100.000 vierkante meters (ISO-Klasse 8) schoonmakende workshop, Microbiologisch Laboratorium en Fysiek Laboratorium gecontroleerd.

 

2. Milieu

 

Onze fabriek is 600 km verre van Qingdao-haven. Het vergt ongeveer 8 uren aan de zeehaven. Welk grondstoffenverwerving, loonkosten, of logistiek en vervoer ook, Changyuan-Provincie overvloedige middelen en superieur milieu verstrekt om onze productiecapaciteit te verzekeren.

 

3. Personeel

 

De arbeiders in Changyuan-Provincie hebben stevig alle productievaardigheden beheerst en vertrouwd met de specificatie van de productie geweest, waarborgt de kwaliteit en de levering van producten.

 

4. Ervaring

Momenteel, hebben wij meer dan 100 klanten van Google, tentoonstelling, Alibaba, en ander B2B-platform. De jaarlijkse verkoop is meer dan 4 millionedollars. De rijken ervaren in de medische verbruiksgoederenindustrie heeft gemaakt tot YOSHIELD een nieuwe ster in de markt.

Ontwikkeld more and more klanten, hebben wij een grote kennis van de gebruikende gewoonten en de voorzorgsmaatregelen in buitenlandse markten. Nu zetten wij twee commerciële groepen op om verschillende producten te doen.

 

Wij zouden u elk van onze voordelen en uitstekende producten tonen als er een kans is samen te werken. Wens dit onze producten meer landen kunnen bereiken, meer waarde creëren, en YOSHIELD de leider van de medische voor consumptie geschikte industrie kan zijn.

 

Contactgegevens
Henan Yoshield Medical Products Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Derek Zhang

Tel.: 86 15038207822

Fax: 86-371-53319639

Direct Stuur uw aanvraag naar ons